23 жовтня 2016 р.

Тиждень коду на фізико-математичному факультеті Тернопільського національного педагогічного університету

21 жовтня гімназисти  відвідали STEM-центр «Цифрові ерудити»  на базі фізико-математичного факультету ТНПУ.  Пройшли годину коду,  яка була організована під егідою EU Code Week Ambassadors в Україні в рамках Європейського тижня коду. Отримали сертифікати, запрограмувати роботів і весело провели час.
Також брали участь у майстер-класах з програмування, відвідали воркшопи з проектування та програмування роботів на платформах Lego та Arduino, ознайомились із технологією 3D друку.

Не дивлячись на напружений та насичений різними активностями день,  повернулись додому окрилені успіхом, із розумінням куди рухатись далі, де застосувати набуті знання та уміння у практичному житті, як навчатись так, щоб бути корисними своїй родині та країні. Окремі учасники отримали цінні подарунки та сертифікати, а усі, і що найголовніше, – море позитиву та цікавих ідей. Ми підвищили свої  цифрові навички для оволодіння майбутніми професіями у сфері ІТ. Також осмислили, що потрібно вчити програмування, фізику та математику.


Немає коментарів:

Дописати коментар