27 січня 2024 р.

Вікторина "Чи знаєш ти Україну"

 









У п’ятницю, 26.01.2024, у нашому класі спільно з учителем основ здоров’я та гімназійним психологом була проведена захоплива вікторина "Чи знаєш ти Україну". Це був чудовий захід, сповнений радості, сміху та дружби.

Запитання виявилися цікавими та несподіваними, випробувавши ерудицію кожного учасника. Ми відповідали на запитання швидко та вірно. Це свідчить про великий інтерес та знання про Україну, які ми проявили. Спочатку запитання здавались трошки складними, але завдяки командному духу та підтримці одне одного ми впорались!

Але, безумовно, найважливішим було те, як ми взаємодіяли один з одним. Наша дружба та командний дух були найбільшими переможцями цього заходу. Та найкраща частина була, звісно ж, дружба! Ми були справжньою командою, яка допомагала один одному та разом раділи кожній правильній відповіді. Це було як пригода, яка об'єднала нас ще більше!

Велика подяка кожному учаснику та всім вчителям, які долучили свою енергію та ентузіазм до цього заходу. Ми впевнені, що це був не тільки чудовий спосіб вивчити більше про Україну, але і надихнути один одного на нові досягнення. Було весело та цікаво вивчати більше про нашу неймовірну країну.

Нехай ці емоції та спогади залишаться з нами на довго! І до нових заходів та перемог!

Немає коментарів:

Дописати коментар