13 січня 2021 р.

Дистанційне навчання. Як себе організувати

 Багатьом з вас тепер доводиться навчатись удома. Ваш дім став для вас навчальною аудиторією. Як у таких умовах навчатись успішно? Ось кілька порад

5 порад, як себе організувати

Добре плануй час. Склади собі графік і дотримуйся його, так наче ти в школі. Сплануй, коли будеш виконувати домашні завдання, хатні обов’язки та займатися іншими важливими справами. При потребі роби зміни у своєму графіку.


Виховуй у собі самодисципліну. Ти вже майже дорослий, тому повинен розуміти, що деяку роботу просто треба зробити, навіть якщо не дуже хочеться. Не відкладай справи на потім!


Облаштуй місце для навчання. Подбай, щоб усе необхідне приладдя було під рукою. Нехай місце, де ти вчишся, буде зручним, але не занадто. Ти ж збираєшся попрацювати, а не подрімати. Навіть якщо у тебе вдома немає зручного місця для навчання, організуй собі такий куточок на кухні чи ще десь.


Вчися зосереджуватися. Зосереджуйся на предметі, який вивчаєш, і не берися за кілька справ одночасно. Інакше ти будеш робити помилки і навчання займе більше часу.


Роби перерви. Прогуляйся, покатайся на велосипеді, зроби фізичні вправи або переключись на якесь хобі. Це допоможе тобі розслабитись. «Спочатку зроби уроки,У вільний час ти почуватимешся вільнішим, якщо в тебе на голові  нічого не висітиме.

Немає коментарів:

Дописати коментар