13 грудня 2018 р.

Методична робота


11-12 грудня 2018 року на базі ТОКІППО проводився тренінг «Мережні технології відкритої освіти як засіб інформатизації освітнього закладу» для керівників ЗСО. На даному заході навчання для педагогів проводили директор Заліщицької державної гімназії Войчишин О.Д. та учитель інформатики Грушко Н.А.
Під час роботи тренінгу слухачі ознайомилися з нормативно-правовою базою з використання хмарних технологій в освітньому процесі,  науково-теоретичними засадами Інформатизації освітнього закладу, видами хмарних технологій,  хмарними послугами для освіти найактивнішіх у світовому масштабі корпорацій Google та Microsoft.
Під час практичної роботи учасники тренінгу  створили профіль у мережі для освітян «Партнерство у навчанні», ознайомилися із можливостями, які надає даний ресурс, пройшли тестування.
Учасники тренінгу отримали відповіді на свої запитання: що таке хмарні технології і в чому їх користь для них; як провести урок з хмарними технологіями максимально ефективно; які інструменти дозволяють організувати зручне дистанційне або змішане навчання; як у навчальному закладі створити єдиний електронний освітній простір; як спростити собі життя, прибравши рутинні справи, і залишити час на власну творчість; як знайти готові напрацювання вчителів-новаторів, їх досвід і розробки. Дана подія стала неабиякою мотивацією для вчителів, а також дала нові знання та позитивні емоції.



Немає коментарів:

Дописати коментар