4 вересня 2016 р.

Літо з КРОКСом



КРОКС – Культурні, Розумні, Організовані, Кмітливі, Спритні – таку назву носить Всеукраїнське дитяче творче об’єднання, районний осередок якого з 2001 року діє у Заліщицькій державній гімназії.
Упродовж 11-16 серпня на туристичній базі Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка, яка розташована у с. Дзвенигород Борщівського району на березі Дністра, відбувся ХІІ Всеукраїнський літній чемпіонат з інтелектуально-розвивальних ігор.
До складу команди «Гелаксі» Заліщицької гімназії входили: Андрій Сендзюк, Леся Розновська, Софія Костинюк, Оксана Кукурудзяк, Ірина Савчак, Ольга Шмиглик, Василь Шпак.
У «Кращому ерудиті» до п’ятірки фіналістів увійшли три гімназисти: досвідчений А.Сендзюк, Л. Розновська і новобранка О. Шмиглик. У фіналі боротьба була між А.Сендзюком та Л. Розновською, де переміг Андрій. Так, «Гелаксі» вибороли  перше місце. Наступна гра особиста першість, де успішно виступили А.Сендзюк та О.Кукурудзяк, які за підсумками двох ігор, вибороли друге та четверте місце. Потім «Дуети», у запеклій боротьбі третє місце за Л.Розновською та А. Сендзюком, а різниця між третім та четвертим місце становила тільки 1 бал.
У підсумку «Гелаксі» вибороли 4 перших місця – «Кращий ерудит», командна гра, «Інтелектуальна мішень», «Інтелектуальна лотерея», три других - особиста гра, «Персони», «Бізнес-гра», одне третє – «Дуети». 

Немає коментарів:

Дописати коментар